Selector Jacquard per cada una de les frontures d’un teler circular

Selector Jacquard per cada una de les frontures d’un teler circular.

 És un selector jacquard per a un teler circular de gran diàmetre per a gènere de punt. És un selector poc comú, generalment només se seleccionen les agulles d’una sola frontura, la vertical o cilindre i en aquest cas es poden seleccionar les dues frontures i el teixit és reversible: té el mateix dibuix en les dues cares. No va tenir èxit i només es va construir una unitat.  

Aquesta entrada ha esta publicada en Patents. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>