Placa perfeccionada per a la construcció

Placa perfeccionada per a la construcció.

 És una placa per a la construcció de tempanells o envans de 600x400x70 m/m que s’encaixen entre elles encadellades i trencant junt. Les plaques estan foradades tant horitzontalment com verticalment i en la seva col·locació els forats han de coincidir per tal que s’hi puguin passar conduccions elèctriques, de gas o aigua. En ser l’envà foradat tot ell es poden fer les conduccions en el lloc que més convingui sense necessitat de fer regates, i per els encreuaments o  entrades s’utilitza una broca de got i taps especials o col·locació d’endolls o interruptors.

 L’idea va sorgir en veure unes plaques de guix massisses que pesaven molt. Es podria estudiar un material especial que fos poc pesat i més resistent si es fes una composició amb fibres d’algun tipus. Es va intentar vendre o trobar col·laboradors per posar en fabricació el producte, però la inversió en maquinària era molt considerable i també vam fracassar.    

Aquesta entrada ha esta publicada en Patents. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>