Arenys de Munt i l’Ajuntament d’Olot

Sembla ser que l’Ajuntament d’Arenys de Munt està avesat a consultar els seus ciutadans quan es tracta de qüestions prou importants. Penso que si aquesta intel·ligent costum fos arrelada a Olot, no s’haurien fet tants nyaps: Pavelló Esportiu Escolapis — portat als tribunals per l’actual govern de la ciutat, quan era a l’oposició i mai més n’hem sabut res, ara ja són al poder –, el encara més impressionant nyap de l’edificació de l’emblemàtic Puig del Roser i altres fets per l’actual Ajuntament de PSc. S’han fet sense oposició de ningú — que se sàpiga –, ara, quasi tots els olotins estem esgarrifats en veure aquests bunyols. 

 Esteve Roure i Punset

Lluís Casademont, 14

OLOT (Garrotxa)

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>