El futur Hospital Comarcal

He llegit en la premsa local la imminent construcció del nou hospital comarcal. Sorprèn i sap greu, que la construcció del nou complex hagi estat adjudicat a empreses foranes, i més, estan com estem en època de crisi. Em pregunto: pot ser una imposició del partit?. Sóc dels que sempre hem cregut – sigui al nivell que sigui –, que el que pots trobar al costat de casa no ho vagis a buscar més lluny, les “ofertes” sempre solen resultar més cares, encara que d’entrada no ho semblin, la qualitat i el manteniment son molt importants.

 Esteve Roure i Punset

40216970

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>