L’Ajuntament d’Olot no apujarà impostos i taxes

Home, Déu n’hi do!. Diuen: . . “Tot això mantenint els preus dels impostos i les taxes i disminuint el tipus d’Impost de Béns Immobles (IBI), de manera que es mantingui la mateixa pressió fiscal”. No s’entén massa, i hom es pregunta: és perquè en l’exercici anterior – en plena crisi — apujaren aquest impost – si no vaig errat d’un 11 a un 16,73 %, segons immobles –, i altres poblacions, com per exemple Barcelona, solament ho feren un 6%?. Parlant de Barcelona aquest impost es paga trimestralment, no sé perquè aquí no es pot fer — ja s’intentà fa temps, però no en feren cas –, és perquè donaria massa feina?. Acabo amb allò que cantava l’avi Quim: “Per mantenir . . . . . . . .

Esteve Roure i Punset

Lluís Casademont,  14

OLOT

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>