“Les Vaguaries”

Segons el Fabra nació és: Reunió d’homes, generalment de llengua comuna, que tenen institucions i costums anàlegs, etc. etc. Entenc que dintre una nació hi ha diferències entre territoris: la Garrotxa té les seves diferències amb el Barcelonès, per exemple. Si fóssim una nació com Déu mana, si fóssim independents, caldria treure diputacions, consells comarcals, delegacions del govern, etc., etc. i fer que el funcionament del nostre País fos més racional, simple i eficaç. Penso que aquestes presses en fer les “vagueries” són per a assegurar endolls als que sembla ser que hauran de sortir del govern dintre de poc, i novament penso en el que deia l’avi Quim: Per mantenir tants vagos . . .  Aprofito l’ocasió per dir que estic satisfet del que ha passat a Reagrupament, és el primer símptoma de regeneració de la política: fer fora als aprofitats.  

Esteve Roure i Punset

Lluís Casademont, 14

17800 OLOT (Garrot

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>