Una ciutat per alguns i els fenòmens naturals

Els banquers dels Estats Units vénen a dir que les crisis són fenòmens naturals, que són imprevisibles i que s’hi ha de comptar, com el terratrèmol de Haití. No és veritat, ja que les crisis són conseqüència d’errors humans, diu un prestigiós articulista.

 Penso que les benèvoles expressions del senyor Mercader no haurien de sorprendre tant als responsables de les decisions i contractació d’arquitectes i tècnics de revista, i els soferts habitants d’aquesta ciutat hauríem d’agafar-nos-ho com un desgraciat fenomen natural. Diuen que en el terratrèmol del segle XV la gent d’Olot se salvà perquè estava celebrant  una cerimònia religiosa en el Puig del Roser. També podem pensar que al cap de 500 anys ha esbotzat un abscés al mateix lloc i a falta d’un bon metge, s’ha fet un altra nyap per a dissimular-ho. El desafecte dels polítics vers l’autentica societat civil és total.

 El vertaderament sorprenent és com es financen aquests “fenòmens naturals” i al mateix temps atendre la fenomenal despesa ordinària.

 Esteve Roure i Punset

Lluís Casademont, 14

17800 OLOT (Garrotxa)

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>