El capitalisme madrileny i el nou hospital d’Olot

El capitalisme madrileny (3)

http://www.elpunt.cat/noticia/article /-/-/ 109097.htlm

Una empresa, posem per cas, mitjana i domiciliada a Barcelona té molt poques possibilitats d’obtenir un dels grans contractes reservats als <numerus clausus> dels que tallen el bacallà. “És per aquestes escasses i selectes mans que passen els grans negocis” “Les adjudicacions dels ministeris amics, aparentment, es guanyen per concurs, però el pastís sempre se l’emporten els mateixos gegants i, si cal van a la licitació amb una oferta temerària, perquè després invocaran qualsevol factor d’encariment i se’ls aprovarà un <reformat>, és a dir, un augment de preu que, de fet, representa un frau als competidors descartats en primera instància”. 

 El nou hospital d’Olot l’està construint una empresa madrilenya, tot i que empreses de casa nostra sembla ser que optaven a la seva construcció. Fa pocs dies que s’ha inaugurat el nou hospital del Baix Llobregat, ha costat 113 milions d’euros, i compta amb un reguitzell d’irregularitats en la contractació del projecte i de les obres recollits per la Sindicatura de Comptes.

 Esteve Roure i Punset

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>