Un informe xinès

Alfons Almendros

“Mentre la resta del món patia els efectes de la recessió, la Xina va incrementar el 2009 un 8,7% el PIB, coronat per un creixement del 10,7% l’últim trimestre de l’any. Molts economistes prediuen que la Xina superarà fàcilment el seu objectiu del 8% aquest exercici. Uns números impressionants que revelen els avantatges d’un govern que no necessita consultar faccions polítiques o votants abans d’adoptar accions globals.

Notícia publicada al diari AVUI, pàgina 14. Dissabte, 13 de març del 2010”

Ningú em pot negar que això fa pensar molt. Ens convindria un partit que guanyés per majoria absoluta i a poder ser independentista. Aconseguida la independència, s’hauria de fer que sempre hi hagués un govern amb majoria absoluta. Podria ser amb eleccions a dues voltes, la segona entre els dos partits més votats. No és cap invent. Ens falta un líder valent que ens tregui la pusil·laminitat de sobre als votants i esbandeixi el nostre País de governants mediocres. En aquest món tot és possible.

Esteve Roure i Punset Lluís Casademont, 14

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>