Serveig per alguna cosa l’oposoció en un Ajuntaments?

M’agradaria que algú em contestés aquesta pregunta d’una manera convincent..

 Quan es va començar el nyap del pavelló esportiu dels escolapis – hi havia fets els fonaments i poca cosa més –, vaig queixar-me amb insistència públicament, 17/24-09-1998 — amb molt criteri digué un regidor de l’oposició d’aquell moment – i l’oposició va portar l’assumpte als tribunals, però com que al cap de poc l’oposició va passar a governar, mai més se n’ha sabut res de la qüestió.

Ara, el sinistre i repulsiu nyap que fan al Puig del Roser, — abans era un lloc tranquil, seductor i emblemàtic — sembla que està acabat pel que fa referència a l’exterior i l’oposició o part d’ella, posa el crit al cel. On eren fins ara?. Tot fa pensar que es repetiran els fets del 1998, però invertint els actors. Els opositors de 1998 ara ja tenen “experiència” suficient i poden fer els disbarats que vulguin, no els passarà res. Quan el president Laporta diu que potser es passarà a la política els “entesos” diuen: Què voleu que faci si no té experiència!. Els mateixos “entesos” que rebutjaven en Guardiola per manca d’experiència. Un Ajuntament no hauria de tenir tant temps per poder adquirir tanta “experiència”, és massa perillós. Que Déu beneeixi als inexperts!.

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>