“Venen samarretes que critiquen l’Axiu d’Olot”

És el títol d’un article de l’altra setmanari local. No serveix per a res continuar criticant les obres del Firalet i la infernal fortalesa blindada feta amb “Corten”, que diuen serà l’Arxiu Comarcal; en són tan culpables, o més l’oposició – principals responsables del nyap del pavelló esportiu dels Escolapis –, com l’Ajuntament d’Olot. És molt més greu que el SIGMA –les sigles corresponen al Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa, organisme fundat pel Consell Comarcal i l’Ajuntament – hagi “esclafat l’esperit d’iniciativa dels garrotxins”.

 Si entrem a Internet ens adonarem que el SIGMA fa “tantes coses”,  que no hi ha necessitat de que algun garrotxí emprenedor es preocupi de crear una nova empresa. El que han de fer és afiliar-se a algun partit i entrar al SIGMA, l’empresa del futur!. No m’estranya que en les consultes del passat dia 25 votessin tants pocs joves; perquè preocupar-se pel futur?, si el tenen resolt amb empreses com el SIGMA, i sense maldecaps!. Quan siguin tots funcionaris, d’on sortiran les garrofes?. Ser estricte és el més fàcil, l’ajut flexible i intel·ligent és el que ens cal.

 Esteve Roure i Punset

Lluís Casademont, 14

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>