L’Olot ha pujat i el Barça ha baixat

Estava fent temps al Camp Nou després de votar, esperant l’hora de tornar a casa, quan he trobat un amic molt content, havia anat – sembla ser que eren uns 400 afeccionats de l’Olot – a veure el partit a Barcelona que decidia l’ascens de l’Olot a una categoria superior. Penso que la majoria dels que han anat a votar el nou president del Barça són els del no, el no a Laporta i el que representa. En les consultes per la independència són els del sí la gran majoria de votants. Ara tindrem un Barça en que es pretén que hi càpiga tothom. Qui és “tothom”?, es preguntava un periodista l’altra dia. El Barça ja no serà catalanista?. Els socis que no han anat a votar, que són la majoria, són els indiferents?. Són aquells que Dante a la Divina Comèdia defineix com els indiferents, en la seva visita a l’infern?. Són aquells que en vida mai volgueren fer cap elecció i ara morts estaven obligats a córrer eternament darrera d’una bandera sense blasó?. Penso que hi ha ben poques coses que justifiquin que no prenguem partit per a res.

 Esteve Roure i Punset

Lluís Casademont, 14

OLOT (Garrotxa)

15/06/2010

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>