El nou Barça

Sempre he pensat que quan en una empresa es produeix un canvi de direcció — quan l’empresa no va massa bé –, malament rai si només d’entrar el nou director comença a fer canvis, és més intel·ligent no tocar res fins que la nova direcció ha mesurat bé el pols a l’empresa. Però, quan el canvi de direcció està motivat per altres causes i el funcionament de l’empresa és immillorable, fer canvis o opinar només d’entrar – o fins i tot abans –,  és també, molt poc intel·ligent. Per alguns, socis o no, el president sortint del Barça va cometre un gran pecat, era independentista i ho manifestava, feia país i li deien que feia política i això no ho podien suportar, el bescantaven sense treva. El nou president – recolzat de fa temps pels diaris botiflers d’aquí i tots els d’allà; sorprèn que hagi tingut tants vots de segons qui — diu sempre que vol ser el president de tots, i, com s’ho farà?. Adoptant l’estil ZP?. Divendres: Generalitat, Ajuntament i Cruyff tornant l’insígnia com a president d’honor, dissabte Montserrat, diumenge descans, i dilluns abaixar-se els pantalons davant del president d’Extremadura – quina vergonya!. Voler quedar bé amb tothom — i totadona –, és utòpic. El Barça com més local més universal, com en Gaudí.

 Esteve Roure i Punset

Lluís Casademont, 14

OLOT (Garrotxa)

 

05/07/2010

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>