Foc nou

“La primera lliçó, després d’una mani tan colossal com la de dissabte passat a Barcelona, és prou evident: els líders polítics catalans han fracassat. Tots,  d’una manera o altra, feien costat al nou Estatut i s’han cremat. Dissabte van ser desautoritzats per la immensa majoria de manifestants que cridaven,  incansablement, a favor de la independència enmig d’un mar de banderes estelades. Alguns líders, com Montilla i Mas, són responsables, a més, de la primera i més gran retallada que ja havia patit anteriorment l’Estatut. Com podríem ara tornar-hi a confiar? Hem de fer foc nou: calen nous líders polítics disposats a fer realitat el “nosaltres decidim”. – JT”

 És un dels correus electrònics que he rebut i penso que no cal afegir-hi res més.

 Esteve Roure i Punset

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>