L’hereu

Sembla que els del PSc local ja tenen el seu “Hereu”. Una de les virtuts que s’autoatribueix en l’article de la Comarca de la setmana passada és l’honestedat, gran virtut, avui en dia n’anem molt mancats. Les herències solen portar sorpreses i problemes, però aquest no és el cas i s’afanya a enumerar el “patrimoni” que li deixen, i no s’adona, o no es vol adonar, que un vestit, per impressionant que sigui, amb un parell de taques queda totalment desmerescut, fins i tot fastigós. El abans meravellós i tranquil Puig del Roser – tema inevitable de conversa entre els olotins i que, com altres, l”Hereu” no menciona — convertit en una mena de monstruós giny de guerra, l’intransitable, tòrrid i perillós Firalet i la inconscient i interessada multiplicació del personal de l’”empresa”, equiparable a la dels pans i els peixos de l’evangeli, entre altres, seran difícils de pair pels pròxims responsables de l’administració local. Penso que en aquests casos renunciar a l’herència també es podria considerar honest.

 Esteve Roure i Punset

Lluís Casademont, 14

17800 OLOT (Garrotxa)

 Agrairé no em corregiu  l’anagrama del PSc

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>