L’anònim

Vet aquí una sorpresa, penso que és la primera vegada a la vida que rebo un anònim, és un repte: “Perqué no fas un escrit a La Comarça Sobre Aquest tema? ¡¡ No Tens C . .” i en una altra pàgina diu: “Aquest Tipus es un indesitjable, no mereix la Confiançe dels Catalans i de Catalunya!!. ¡¡ ES UN Pocavargoya!!” Ho transcric igual com ha estat escrit a mà en els marges. Són tres pàgines de fotocòpies de retalls de diari, com els clàssics anònims, tots escrits en castellà – penso que deuen ser de diaris de Castella. A la primera pàgina es veu a en Laporta en plena celebració; l’altra molt subratllada, explica les suposades sumptuoses despeses d’en Laporta com a president del Barça, i la tercera fotocòpies dels justificants de les despeses (?).

Doncs mireu, senyor/senyora X, em ve de gust parlar d’en Laporta. El vaig votar sempre al Barça, ell va tornar la catalanitat al club després de tants anys de grisor i va tenir sort, això és molt important, “sempre ens quedaran les sis copes”, que diria el protagonista de la gran pel·lícula Casablanca. El que en diem escàndols, malauradament són molt corrents, només es fan públics quan a algú li convé bescantar a una persona; això no vol dir que jo ho aprovi encara que siguin certs. Quan m’assabento d’algun escàndol que no és públic me l’empasso, per dir-ho d’alguna manera.  Jutjo en Laporta, i a qui sigui, pels fets quan són irrebatibles i per a mi és negatiu el que ha fet últimament: associar-se amb dos polítics professionals – em temo que són els causants de la falta d’entesa de l’independentisme — quan tenia ocasió de formar un tàndem amb en Carretero: el seny i la rauxa, encapçalant una associació seriosa i responsable. Com que aquests retalls de diari que m’heu tramés sospito que no són aliens a l’actual junta del Barça, aprofito per preguntar-vos a vos senyor/senyora: On era la junta actual del Barça, després de lesionar-nos en Messi, sentir molts milers de persones al Calderón cridant ¡¡Messi muérete!!, ¡¡Messi maricon!!  i sentir com acusaven a en Guardiola d’incitar a la violència, ben segur per aquests mateixos dels retalls de diari que m’heu tramés?. La junta actual del Barça ha observat un “respectuós” mutisme. ¡Pobre Guardiola, sol a la trinxera! Senyor/senyora, quan vulgueu tornarem a parlar del Barça.

Esteve Roure i Punset

Lluís Casademont, 14

17800 OLOT (Garrotxa)

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>