Consternació

Després d’un temps fent una nota al setmanari, entre altres motius m’ho havia agafat com una mena d’obligació i acostumat com estic a no defugir mai les meves obligacions, ara, em sembla que si no fes la nota estaria fallant, i no puc escriure res que no sigui el que ens treu la son des del dimecres de la setmana passada. La desgracia que ens ha tocat viure és monstruosa. Sempre recordaré l’Anna i en Rafel, als Tubert no els coneixia. Encara que esporàdicament tenia contactes de feina amb ells, especialment amb l’Anna, sempre atenta i disposada a ajudar; el seu tracte era exquisit i la seva natural simpatia feia les coses més fàcils, els trobarem a faltar.

 Es fa difícil acceptar els fets quan són tant monstruosos i ens toquen de tant a prop, no podem comprendre tanta barbàrie.  Pensar en les famílies i no poder ajudar, perquè no hi ha res que pugui donar-los consol, ens fa adonar de la nostra impotència. Tots els olotins estem consternats, hem quedat tocats i ens costa molt acceptar els fets.   

 Esteve Roure i Punset

 23-12-2010

Nota aclamatòria:

El crim múltiple a Olot        15/12/2010

Pere Puig i Puntí va acabar ahir amb la vida de quatre persones i ha tornat a posar els focus sobre la capital de la Garrotxa. El segrest no terrorista més llarg de l’Estat i l’assassí en sèrie més actiu, també han estat a la capital de la Garrotxa. Què té Olot?

La portada de l’ARA d’avui es dedica a analitzar el crim comès a Olot per Pere Puig i Puntí, de 57 anys i veí de Sant Esteve d’en Bas, que ahir va acabar amb la vida de quatre persones: un empresari de la construcció – que li devia diners – i el seu fill; i dos empleats d’una sucursal de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM).

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>