Carta als veïns signants

Benvolguts tots,

 Un bon dia, cansat de la situació del nostre barri, vaig decidir fer alguna cosa, i sense encomanar-me ni a Déu ni al diable em vaig proposar recollir unes quantes signatures per fer una instància a l’Ajuntament, tot esperant que l’actual sigui més receptiu que l’anterior. Menys dues senyores grans, tots els que vaig requerir perquè signessin la instància, alguns agraïts, altres fent alguna proposta o oferint-se per ajudar, varen fer-ho complaguts.

 En veure que la resposta de l’Ajuntament es feia esperar, vaig parlar amb el responsable del barri i el que va venir ho explico en la carta a La Comarca, de la que us acompanyo còpia. Són decisions preses en solitari i pot ser que algun de vosaltres no les consideri massa oportunes – la carta a La Comarca –, i és per això que penso que d’aquí en endavant hauríem d’actuar conjuntament.

 Us adjunto, també, una llista dels signants de la Instància, tot i que pot haver-hi alguna dada equivocada o incompleta; per si algun de vosaltres vol fer suggeriments o muntar un petit grup per a decidir les futures accions d’una forma més mancomunada.

 Tot esperant les vostres respostes, rebeu mentrestant uns sincera salutació,

 Esteve

 7/11/2011

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>