Notes

He començat aquest llibre parlant dels Desemparats i l’acabo amb el mateix tema. Intento iniciar una petita revolució al barri, tranquil en la major part del dia, però convuls en les hores punta. Ara que em costa més de dormir d’una tirada, els matins dels dies laborables són una simfonia inacabable d’accelerades, només falta que la pudor de la benzina es filtri per les parets.  

 Serà curiós anar veient la reacció dels veïns, de l’Ajuntament – si és que llegeixen la carta a La Comarca – del regidor representant del barri, de l’Associació de veïns i dels signats de la Instància a l’Ajuntament..

 De moment, 13/11/2011, que és el dia que acabo d’imprimir aquest llibre – el temps em justeja i pot ser que hi hagi algun error de transcripció, penso que ben perdonables, doncs a vegades, en edicions de professionals hi ha un paperet que diu: Fe d’errades  –, ningú ha donat senyals de vida, llevat del regidor de l’Ajuntament que en trametre-li una còpia de la carta a la Comarca, m’ha contestat, sense donar-hi massa importància, dient-me que podia haver esperat una setmana, que és quan ens veurem per a parlar de la qüestió.

grup per a decidir les futures accions d’una forma més mancomunada.

 Tot esperant les vostres respostes, rebeu mentrestant uns sincera salutació,

 Esteve

 7/11/2011

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>