La ciutat dels Detalls

Li regalen flors per haver fet l’avís número mil de la Ciutat dels Detalls d’Olot

És el programa que des de fa tres mesos té en funcionament l’Ajuntament per atendre les incidències a la via pública

La mitjana de resolució són 12 dies

14/01/12 02:00 – Olot – Redaccióemail protegit

 

Olot

Teresa Señé és una veïna del carrer Ignasi Buixó, al barri de Sant Miquel d’Olot, que ha formulat la petició número 1.000 de la Ciutat dels Detalls, un programa municipal iniciat fa tres mesos amb l’objectiu d’agilitzar la comunicació de suggeriments, queixes, incidents i aportacions diverses respecte als espais públics. L’alcalde, Josep Corominas, li ho va volgut agrair amb un ram de flors, entrades per a espectacles teatrals que es faran a la ciutat i presenciar amb ella com un operari de la brigada municipal canviava la bombeta d’un punt de llum després que Señé hagués fet arribar l’avís a l’Ajuntament d’Olot.

L’arranjament de mobiliari urbà malmès (120), de voreres o paviments en mal estat (140), deficiències en l’enllumenat públic (173) o en la senyalització viària (180) i la neteja d’embornals (46) han estat les sol·licituds més habituals que han entrat al registre informàtic de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), majoritàriament a través d’un senzill formulari que hi ha penjat al web municipal www.olot.cat.

L’entrada de la petició activa un protocol que consisteix en obrir un expedient a través d’un sistema intern de control i organització, el qual es deriva segons la tipologia cap a l’àrea competent corresponent. Els responsables de cada àrea analitzen la petició i l’assumeixen sempre que sigui possible, la resolen i la tanquen.

Un cop superats els primers cent dies de funcionament, la mitjana de tancament d’expedients i, per tant, de resolucions és de 12 dies en el 73,7% dels casos, segons les dades que ha facilitat l’Ajuntament.

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>