El Barça condemna

El Barça condemna

 

Reprodueixo íntegre aquest article de Vicent Sanchis, s’ho val:

“El Futbol Club Barcelona va fer públic ahir – 17/05/2012– un comunicat contra una columna d’opinió que el diari El Mundo havia publicat el dia abans. L’entitat acusa “les informacions” de “falsedat” i considera que atempten contra “el dret a l’honor” dels qui se’n senten perjudicats. Bàsicament, el president Rosell. Hi té tot el dret. El club anunciava també que exerciria el dret de rectificació i avançava “accions judicials”. Hi té el mateix dret. Però el comunicat acabava amb una afirmació que demana parada i fonda: “El club condemna enèrgicament qualsevol actuació que, com aquesta, persegueixi alterar la pau social de l’entitat.” Això és molt més curiós i ací hi ha molt menys dret. El club no va condemnar amb cap energia la ditada de Mourinho i ha deixat passar moltes agressions greus que ni tan sols han merescut una mínima atenció. La màxima alteració de “la pau social”, a més, l’ha perpetrada l’actual directiva amb la campanya de recerca i captura de l’anterior. Qui altera paus? Diu el mort al degollat: qui t’ha fet aquest forat?”

Ara tornen a sortir uns periodistes malparits escampant fets que encara que fossin veritat no tenen cap dret a fer-ho. Ens estan aigualint la felicitat d’aquests últims anys, no tenen perdó de Déu; maleïts siguin tots aquells que ens volen fer dubtar de la bondat de les coses i de les persones. I em temo que torni a passar el que va passar al final del període de l’anterior entrenador abans d’en Guardiola; la junta actual ho ha deixat tot en mans d’en Guardiola i penso que una de les raons de la seva marxa pot ser que s’ha cansat d’assumir situacions que són més pròpies de la junta que de l’entrenador i s’ha trobat massa vegades sol, i també em temo que l’harmonia que ens pensàvem hi havia al vestidor pot ser que no sigui ben certa. Han estat uns pocs anys feliços, en quan al Barça; ens pensàvem que durarien més. El Barça és l’única cos que va bé, dèiem. De tota manera el Barça sempre serà el Barça.

Esteve Roure i Punset

24/05/2012

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>