PARAFRASEJANT 7

PARAFRASEJANT-7

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: PARAFRASEJANT 7

  1. Isabel Riera Ferrer diu:

    m’agradaria disfrutar de una coilla de gent tant animada i tant estimada en la familia que formen, gracies per l’article es una joia.

  2. FINA ARTIGAS diu:

    HOLA M’AGRADAT EL QUE DIUS DE L’AVI BARTOMEU JO NO EL VAIG CONEIXER DONS ES VA MORIR AVANS DEL CASAMENT DELS MEUS PARES, AQUESTES ANECDOTES ELS PARES ENS L’EXPLICAVEN TANT LES DELS OUS COM EL VIATGE A PARIS LA QUE NO SABIA ES LA DE LES DONES, MOLT BE UN PETÒ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>