Parafrasejant- 10

La soledat en la vellesa  PARAFRASEJANT-10

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Parafrasejant- 10

 1. Isabel Riera Ferrer diu:

  Sempre hi haurà soledat en la vellesa, es massa forta la tristesa de l’anima. Ni la companyia familiar, ni la bona voluntat dels amics, ni el treball entretingut, res pot tornar-nos la empenta i la joia de la edat primera !!! Diuen que un ancià ha de ser amable, respectuós, no pot cridar, ni exigir, tothom vol veure’l com un sant….!!

 2. Pompeyo Ramis diu:

  Els que es desfan en lloances de la vellesa, estan ben desubicats. Fins i tot diuen que la vellesa es bella! Es perquè encara son joves. Quan es trobin de cara a cara amb la vellesa, cambiaran de parer: veuran la veritat pura i nua: que en la vellesa no hi res de bonic. I si hi ha algun vell que pensa el contrari, està donant una mostra més de la seva caducitat…

 3. Narcís Agustí diu:

  Hi ha qui es vell de ben jove i hi ha qui es jove de vell.
  La llei de vida no te aturador,i gracies que puguis arribar a vell.
  Una circumstancia que condiciona tot plegat es la salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>