Parafrasejant – 11

PARAFRASEJANT-11

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Parafrasejant – 11

  1. Isabel Riera Ferrer diu:

    El meus pares ens hi portaven sempre a veure els gegants i els seus balls, ens agradaven molt i ara son els nostres fills que hi porten als nets … es una gran tradició a Barcelona, i els gegants son força bonics, son els nostres.. i cada poble te els seus !! Teníem moltes cançons per als gegants i algunes eren contra l’opressor, no les podien fer callar totes.

    Encara recordo que varem tenir que treure el punt dels nostres llibres de missa perquè era la bandera catalana i les monjes no ho volien !! però portàvem un punt petitó que trèiem quant no miraven !!! coses de simpàtiques criatures.

  2. Esteve diu:

    Isabel:
    De tota manera de gegants com els nostres no en veig enlloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>