La Diada de l’11 de setembre de 2016

PARAFRASEJANT-12

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: La Diada de l’11 de setembre de 2016

  1. Isabel Riera Ferrer diu:

    Estic d’acord amb un polític que va dir que es pot demanar un referèndum consentit a l’Estat, inclús sabent que no el donaran, però que mentrestant es pot anar preparant un RUI. Es a dir, la sempre inevitable “puta Ramoneta”. De totes formes, jo el que crec millor de tot es declarar una DUI, i crec que ja s’hauria de haver fet.

  2. mariangels diu:

    No ens podem desanimar, a n’el nostre cas les coses són lentes, crec que hem avanzat força i d’una manera que no recularem. Els joves estàn amb nosaltres i els canvis de mentalitat hi són. A poc a poc res és com abans. fem-ho d’en mica en mica però ben fet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>