Anécdotes i Fets

PARAFRASEJANT-13

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Anécdotes i Fets

  1. Isabel Riera Ferrer diu:

    Relats ben senzills, pero ben nostres.

    • Pompeyo Ramis diu:

      En recordo una de quan era petit, A Olot. Hi havia un capella alt, molt gras i de característica andrògina y amb veu atipladda que es deia mossèn Llorenç Pascuet. Estàvem amb un grup de parla castellana, i en esmentar una persona i preguntar-li si la coneixia, va respondre:”Sí,sí, sí que le conejo”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>