Acudits de predicador i en Bretcha

PARAFRASEJANT–17

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Acudits de predicador i en Bretcha

  1. Isabel Riera Ferrer diu:

    penso que a Barcelona no hem tingut sort amb els alcaldes, potser perque es una ciutat massa gran, ves a saber, la figura d’en Maragall encara es recordada com a gran alcalde, potser si que es la excepció. A Olot hi han tingut molt bons alcaldes.

  2. Esteve Roura i Punset diu:

    Isabel. si pensem en els últims alcaldes que hem tingut, haurem de pensar en l’inoblidable Puig del Roser, el Firalet d’abans, l’antic brollador de la plaça Clarà – tot i que em repeteixo sovint i no me n’he sortit de recuperar-lo – la mobilitat dels Desemparats – també comentada repetidament – i l’esglai que ens ve només de pensar en l’arranjament del Firal. Tot i que hi han coses que s’han fet bé: el Passeig de la Muralla i la plaça Joan Casulà, entre altres. Dissortadament la gent que val fuig de la política.

  3. Joan Andreu diu:

    En Bretcha va ser famós , sobre-tot, pels “jardinets” que feia en els espais públics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>