Montserrat i el Monjos castellans

PARAFRASEJANT-28

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Montserrat i el Monjos castellans

 1. Isabel Riera Ferrer diu:

  quins monjos tant agosarats !!!!

 2. Joan Andreu diu:

  Joan Pei E.P.R. era un cantaire consumat.Dels pocs que tenien estudis de cant i que sempre ens deleitava , cantant cançons molt catalanes (que , ara , s’estan perdent) Rossó , l’Emigrant … després de un bon sopar a l’Orfeó.
  Quan volíem que cantés (pq. es feia pregar) li havíem de dir que en Miquel Legares ho feia millor que ell…
  Suposo que el “quefe” dels serenos , que va multar a en S. Mestres del Estrella ,devia ser el seu pare.

  • esteve diu:

   Joan, em refereixo al pare del Pei que tu coneixies. De joves a vegades anàvem a sentir cantar els serenos a la plaça major. Quatre serenos es posaven un a cada angle de la plaça i el quefe, en Pei, al centre i començava a cantar:: Alabado sea Dios, las doce han dado, sereno – si era seré, Cada un d’ell repetia el cant.i era divertit perquè cap ho feia tan bé com el quefe.

 3. mariangels diu:

  El meu comentari és que no puc obrir els teus “Parafrassejant”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>