El Nunci i en Masseu

PARAFRASEJANT-29

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: El Nunci i en Masseu

  1. mariangels diu:

    Jo recordo que feien de “serenos” i tenien les claus de moltes portes que donaven al carrer o a una escala per si algú les necessitava.També cantaven a la nit i recitaven sempre les mateixes coses.

  2. Joan Andreu diu:

    A les tertúlies , explicaven que els “serenos” es trobaven a la Plaça Major (dels gegants) i es col·locaven a cada cantonada de la Plaça,abans de començar la jornada , i tots ells cantaven , al uníson , la següent cantarella :
    LAS DOCE HAN DADO , SERENO !!

  3. Isabel Riera Ferrer diu:

    els serenos eran molt apreciats a Barcelona, hi havia serenos i vigilants, donaven molta seguretat als carrers per la nit. Els pregoners eran mes antics.

  4. Entre el que jo recordo i parlant amb un amic que vivia quasi a la mateixa plaça dels gegants la cosa anava així.

    El quefe, en Pei en aquest cas, es col·locava al centre de la plaça i començava a cantar: Alabado sea Dios, las once han dado, sereno! o nublado si calia. En cada cantonada hi havia un altre sereno i anaven cantant d’en un en un tots quatre. El que feia gràcia era la peculiar manera que tenien de cantar cada un d’ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>