L’edat de jubilació

44-PARAFRASEJANT–

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: L’edat de jubilació

 1. isabel riera ferrer diu:

  el treball del futur serà fabricar robots !!!

 2. Joan Andreu diu:

  El millor que pot passar als jubilats és que conservin el nivell d’activitat (fer altres coses) i que tinguin altres projectes que els facin rumiar , donant-lis il·lusions. D’aquesta manera el seu cervell (l’òrgan més important i més gandul que tenim) no entra en regressió de una forma irreversible .

  Sempre he considerat a la gent del Pais Basc , com el millor factor humà de la península. No m’estranya que els hi vagi bé.

 3. mariangels diu:

  La veritat és que com que durem molts anys i cada vegada estem amb millor forma,els jubilats també donarem feina i emplanarem els llocs d’esbarjo els dies que els que treballen no poden i comprarem(sobre tot medecines) i per tan podem fer moltes activitats els dies i les hores que els altres no poden.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>