En Boquica

56-PARAFRASEJANT

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: En Boquica

  1. isabel riera ferrer diu:

    … el mes bo es que encara es tradueix malament.

  2. Pompeyo Ramis Muscato diu:

    Pentinar-se tapant la closca amb els cabells del costat, com feia en Boquica, és força freqüent en certes persones d´alguna edat. Així és com es pentinava Ortega i Gasset gairebé des del 30 anys. Crec que és una forma ridícula de dissimular la calva, que d´aquesta forma es fa encara més palesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>