“PERE, TU M’ESTIMES? EL NOU JUGADOR

82-PARAFRASEJANT-

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: “PERE, TU M’ESTIMES? EL NOU JUGADOR

 1. Josep Pujol i Batlle diu:

  No fa gaire vaig llegir un escrit d’algú que deia que la llengua que parlem a Catalunya és una barreja de francès i castellà. La qüestió està en obviar que aquesta llengua té un nom: llegua catalana. Amb una història, una evolució, una gramàtica, un diccionari, una literatura i una cultura que la té com a vehicle principal d’expressió. I un poble que se la sent seva i vol continuar parlant-la i escrivint-la.
  Salutacions Esteve.
  Josep Pujol

 2. Isabel Riera Ferrer diu:

  Estimo les anecdotes, endavat !!!

 3. Isabel Riera Ferrer diu:

  Estimo les anecdotes, endavant !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>