Per crear una nova República, primer S’HA DE RECUPERAR LA INDEPENDÈNCIA

82-PARAFRASEJANT-

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Per crear una nova República, primer S’HA DE RECUPERAR LA INDEPENDÈNCIA

  1. esteve diu:

    Tens molta raó, Esteve. No és el mateix dir: “volem l´independència” que dir: “volem RECUPERAR l´independència”; car en el primer cas omitim les raons históriques, polítiques, culturals, literàries, etc. que justifiquen l´exigència, i que el poble espanyol ignora, i també molts dels mateixos independistes. És de sentit comú: qui vol una cosa l´ha de justificar. Dir simplement: “volem l´independència”, sona com un caprici gairebé frìvol. Possiblement és aquí on rau la causa del mal enteniment entre les parts. Coneixement de l´història, és el que cal

  2. Josep Pujol i Batlle diu:

    He llegit els teus tres últims articles. Com els anteriors m’ha agradat llegir-los i he passat una bona estona fent-ho. Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>