El líder mundial del maniquí és a Olot

104-PARAFRASEJANT

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: El líder mundial del maniquí és a Olot

  1. Pep Planellas Gelis diu:

    T’agraiexo em vagis enviant els teus escrits. Uns son mes agraïts que altres com es normal. Encara em fa riure imaginar l’arribada d’en Curro a terra ferma , després de una navegació complicada, diguent allò de ME HE QUEDADO MAS TRANQUILO QUE COLÓN.
    Una abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>