“LA TERRA EM CRIDA”

120-PARAFRSEJANT

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: “LA TERRA EM CRIDA”

  1. Isabel Riera Ferrer diu:

    No sabia que tenies una lesio important, cuidat Esteve, has de tenir cuidado al caminar, tu has de anar ben a poc a poc sempre. Gracies per la teva nova anecdota…a Barcelona eran al cap del carrer les anecdotes de majordones i capellans…

  2. BENVINGUT AL PARAFRASEJANT ET TROBABA A FALTAR CUIDAT MOLT NECESSITEM LES TEVES ANECDOTES. UNA ABRAÇADA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>