El dimoni protector

122-PARAFRSEJANT

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: El dimoni protector

  1. UN BON RECORD I MOLT MACU

  2. Joan Andreu diu:

    Als pastorets de l’Orfeó no feiem cap flamarada.
    Actualment a l’Orfeó , gràcies a la Marta Puig (filla d’en Cistella i la Monyos) , encara es fan actuacions teatrals de certa entitat.

  3. Pompeyo Ramis Muscato diu:

    “¡Raza perversa!, esta es hora / de estar cantando y bailando, / mientras se está preparando / una guerra aterradora?”……. “Cual buscan las flores / del sol el calor, / Dios de mis mayores, / yo busco tu amor”… Us en recordèu? El qui feia de dimoni gros era un tal Basora… I els personatjes: El Alcalde Borrego, Bato, Soft… El qui cantava la cançó esmentada era un tal Llongarriu. Recordar el passat és un bon “diván” per asserenar els ànims exaltats i per aixecar els abatuts. Recordar no és fer-se vell sinò revitalitzar-se. Els vells no tenim altre refugi que el de la memòria, mentres esperem embarcar-nos en la nau que mai més no tornarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>