Els viatges i l’enveja

187-PARAFRASEJANT

http://roure.cat/?p=3574

Els viatges i l’enveja

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Els viatges i l’enveja

  1. PILAR RIERA PRAT diu:

    Hola Esteve!

    Ben veritat tot el que dius. I, avui en dia, en les xarxes, sembla que hi ha competició de qui fa més viatges, més tiberis, més de tot, quan hi ha persones que ni tan sols poden posar un plat a taula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>