La memòria cel-lular

PARAFRASEJANT–33

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: La memòria cel-lular

  1. isabel riera ferrer diu:

    encara recordo a la plaça Universitat que els estudiants amb penes i treballs varen posar un banc de ciment a la via perquè el tramvia no avancés i aleshores varen remoure un tramvia que venia per aquesta via i al pobre tranviaire (gallec per descomptat) només se li va ocorre avançar de pressa … i es va trobar amb el banc de ciment… no va passar res … es va aturar tot esbullofat !!!! Es varen volcar tramvies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>