LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA S’ACOSTA

PARAFRASEJANT-8

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA S’ACOSTA

  1. Isabel Riera Ferrer diu:

    Jo també crec que serà el 2019 la fase ja complerta. Es a dir, començarà ara el 2017. Ja en tenim ganes. De totes formes, el Deulofeu era una gran pensador i no s’equivocava massa, pero es veritat que el casament dels Reis va esser 10 anys abans. Esperem i no deixem de lluitar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>