El viatge en globus i La mona de Pasqua

105-PARAFRASEJANT

Aquesta entrada ha esta publicada en Altres articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: El viatge en globus i La mona de Pasqua

  1. Pompeyo Ramis Muscato diu:

    Tantes vegades que em vaig deixar caure pels voltants de Can Xel i la Fageda d´en Jordà, quan podia donar-me el gust de viatjar-hi, cada dos dos anys, des del meu lloc de transterrat! A la Fageda, m´hi estava una hora ben llarga, amb recança de tenir que marxar. (La recança se m´esborrava durant el sublim tiberi que tot seguit feia a Can Xel !) Eren gairebé deu o dotze dies passejant per tota la comarca d´Olot. A Santa Pau, hi dedicava al menys dos dies enters, fent noltàlgia de temps passats_-hi vaig viure una bona temporada entre els 9 i 11 anys. Ara, més que mai, m´emocionan totes les notificacions i els “Parafrasejant”, i les fotografies que de tant en tant rebo, via Facebook, del meus amics de Can Sala, la Teresa Pujolás i en Miquel Batlle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>