La inauguració del Parc

En el diari elpunt.cat d’avui 21/09/09, es comenta la inauguració de la Plaça Clarà amb aquest títol: Esplendorós Parc Vell, escrit per Albert Vilar. Deu ser molt jove o bé no és d’Olot. Diu que la reforma ha consistit en tornar als orígens, tant de bo fos així, però del meu record penso que no han estat capaços de recuperar el majestuós brollador que era el distintiu més acusat, no han replantat els arbres que originàriament hi havia i els bancs n’hi havien de dos tipus. De la primera reforma hi veig una cosa encertada: substituir les escales per rampes; dels desencerts no en parlo, són massa. Penso que en dissenyar un espai públic s’ha de tenir sempre molt en comte la incivilitat de la gent; per això acompanyo una fotografia d’un dels molts camins “dissenyats” pels vianants. A més, acompanyo una fotografia de la inauguració i l’antic brollador.

 

Esteve Roure i Punset

Lluís Casademont, 14

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>