Editorial

Quasi sempre l’Editorial d’aquest setmanari és molt encertat i el de la setmana passada – 18/03/2010 — és un 10. Fins i tot l’encerteu quan dieu “les grans multinacionals”, doncs, n’hi ha moltíssimes més de petites que de grans i en les petites sol haver-hi només bons gestors, perquè no hi ha tant espai per la política i la burocràcia com en les grans. 

 Esteve Roure i Punset

Lluís Casademont, 14

OLOT

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes als diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>